lørdag den 2. marts 2013

Tegneserie-nostalgi

Jeg har haft mere end almindelig travlt den seneste uges tid, så der har ikke været tid til at se westerns eller på anden måde have så meget med genren at gøre. En enkelt tur i et tegneserie-antikvariat er det dog blevet til. Her købte jeg de fem numre af hæftet THE BUFFALO, der udkom fra Interpresse i årene 1975-76. Dem glæder jeg mig til at genlæse. Det var et blad, jeg købte, da jeg var knægt, men de eksemplarer er for længst gået tabt.

3 kommentarer:

 1. Fedt blad med Jonah Hex og Sunday. I det femte og sidste nummer optræder redaktøren, Henning Kure, selv; han skyder sig en kugle for panden, da salget er så dårligt at bladet må lukke - klasse! :-)

  SvarSlet
 2. Var det ikke, fordi han var for travlt optaget? Det er år og dag siden, jeg har læst det blad, men jeg mener at huske, at han siger i lederen, at de endnu ikke vidste, hvordan det rent faktisk solgte. Men anyway, jeg kom selv i kontakt med "Buffalo" kort efter, at det sidste nummer var udkommet i '76. Jeg besøgte en kammerat, som boede på samme gade som jeg, og han lånte mig nr. 5. Kort tid efter flyttede de fra vejen og jeg så ham aldrig igen. Det var iø et vigtigt besøg den dag, ikke alene lærte jeg "Buffalo" at kende, men min ven spilled også SLADEs "Merry Xmas Everybody" på sin kassebåndoptager og det var også første gang, jeg stiftede bekendtskab med dén! Jeg har stadig bladet og burde vel finde ham og aflevere det. ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig nok, at redaktøren i bladet skriver, at det er travlhed med andre udgivelser, der tager livet af THE BUFFALO. Syret at man på den måde bare lukkede et blad uden at kende til oplagstallene.

   Og så var Slade et godt band; selv om jeg nu bedre ku' li' Sweet.

   Slet