søndag den 2. april 2017

CHATO'S LAND landede i min postkasse

Nu har jeg lige skrevet i et indlæg, at det kan være bøvlet at bestille film hjem fra USA, og så lander der alligevel en kuvert i min postkasse - sendt fra et sted ovre på den anden side af dammen. Nå, men Screen Archives havde altså udsalg på nogle af de der Twilight Time-udgivelser på Blu-ray, og så slog jeg kløerne i CHATO'S LAND fra 1972; instrueret af Michael Winner og med Charles Bronson og Jack Palance på rollelisten.

Den ankom uden de store problemer i en simpel boblekuvert, så det var cool. Samlet pris med porto og det hele: 168,- kroner. Er faktisk rigtig meget i tvivl om jeg nogensinde har set den - får den nok i min hukommelse blandet sammen med ULZANA'S RAID. Den er jeg nemlig på ingen måde i tvivl om, at jeg har set, og det endda til en skole-bio-forestilling, hvor de voldsomme scener i den grad gjorde indtryk. Men nu skal jeg altså have tjekket CHATO'S LAND ud.

6 kommentarer:

 1. Den og "The Glory Guys" har jeg også lige fået hjem fra Screen Archives. Jeg har ikke set nogen af dem før, men kan rigtig godt lide Bronson og de tidlige Winner-film og "The Glory Guys" med manuskript af Peckinpah (selvom studiet igen-igen ændrede i det) bliver også spændende at få set.

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende med THE GLORY GUYS ... den har jeg heller ikke set.

   Slet
 2. Jeg glæder mig umådeligt over Chatos land, hver gang jeg ser den, og ikke mindst Jack Palance, der under hele forfølgelsesjagten svømmer hen i borgerkrigsminder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er endnu ikke nået til den i bunken, men det skal nok komme.

   Slet
 3. Hvad du ikke skriver, er, at den nye blu-ray ifølge dvdcompare er den uklippede internationale udgave. Amerikanerne (og Spaniolerne) har tidligere måttet nøjes med en PG-rated version på dvd. Den er ude på dansk dvd og lejevideo, men jeg kender ikke noget til disse. Jeg ved, Nils Markvardsen har talt om de danske udgaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det jo bare et endnu bedre køb. Cool.

   Slet