lørdag den 1. juli 2017

George G. Gilmans EDGE-bøger udkommer nu på dansk i e-bogs-format

Lindhardt og Ringhof nøjes ikke bare med at udgive Marshall Grovers Bill og Ben-bøger i elektronisk format; nu har de også kastet sig over George G. Gilmans hårdkogte, blodige og brutale serie om den morderiske western-"helt" Edge. Bøger kom for mange år siden fra forlaget Interpresse, men nu er en stor håndfuld også udkommet i e-bogs-format.

Syv titler er det indtil videre blevet til. Bøgerne er ikke nummererede, og man har plukket lidt hist og pist blandt de 47 bøger, der oprindelig kom på dansk. Indtil videre er kommet:
  • ET RIDT I SOLEN ("A Ride in the Sun"; udkom som nr. 34 på dansk).
  • DØDSFÆLDEN ("Death Deal", udkom som nr. 35 på dansk).
  • DØDENS SALOON ("Town on Trial", udkom som nr. 36 på dansk).
  • BLODIG FORTID ("The Moving Cage", udkom som nr. 37 på dansk).
  • MASSAKREN ("Massacre Mission", udkom som nr. 38 på dansk).
  • PÅ VEJ TIL GALGEN ("The Prisoners", udkom som nr. 39 på dansk).
  • BLIND VOLD ("The Blind Side", udkom som nr. 44 på dansk).
Forlaget har også taget hul på en anden af George G. Gilmans serier, nemlig ADAM STEELE. Dem kom der otte-ti stykker af i sin tid, og indtil videre er to af dem genopstået i elektronisk format, nemlig DØDENS FLOD og LYNCHSTEMNING.

Desværre er priserne helt absurde. De fleste koster 69,- kroner, mens LYNCHSTEMNING åbenbart skal koste vanvittige 99,- kroner. Nu ved jeg godt, at bøgerne mest er tiltænkt tjenester, hvor man for et fast beløb får adgang til mange bøger via en app, men dette er altså knald i låget. Man kan finde dem til lidt lavere pris rundt omkring, men vi er ikke i nærheden af de 24 til 28 kroner, som Gilman værker kan købes til på originalsproget i Amazons Kindle-butik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar