torsdag den 30. marts 2017

Tre klassikere fra Explosive Media

De er godt nok glade for westerns dernede i Tyskland. Rigtig mange klassiske titler udgives hele tiden, og det virker som om, at når et distributionsselskab ikke længere har rettighederne til en bestemt film, så rykker den ofte videre til et anden selskab. Det gælder f.eks. RIO CONCHOS, som jeg tidligere skrevet om her på bloggen, der har været udgivet af Koch Media. Nu samles den så op af Explosive Media med udgivelsesdato den 7. april - og det både på dvd og Blu-ray.

Den 7. april smider de så lige to andre titler ud på markedet på dvd og Blu-ray. Den ene er Joseph M. Newmans PONY SOLDIER fra 1952. På tysk hedder den DER ROTE REITER. Fra USA kan man få en Blu-ray-udgave fra Twilight Time, men det kan nogle gange være noget bøvl at bestille hjem fra den anden side af Atlanten, så denne her vil måske være et oplagt alternativ.

Endelig disker Explosive Media op med Henry Kings THE BRAVADOS fra 1958, hvor man på rollelisten finder stjernenavne som Gregory Peck, Joan Collins og Lee Van Cleef. Umiddelbart kan jeg ikke se, at den har været udgivet på Blu-ray før, så det er muligvis en verdenspremiere i dette format.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar