tirsdag den 16. maj 2017

88 Films vil gerne udgive westerns, men det går ikke helt så godt

Det engelske selskab 88 Films har udgivet et hav af film på dvd og Blu-ray i de senere år, og selv om en meget stor del af dem er horror, så bevæger de sig også rundt i andre genrer, herunder westerns. Senest har de annonceret, at de vil udgive Giulio Questis italiensk-spanske produktion SE SEI VIVO SPARA fra 1967. En af de internationale titler er DJANGO KILL... IF YOU LIVE, SHOOT!, mens den i Danmark kom til at hedde DJANGO DRÆBER.

En udgivelsesdato kendes ikke, men det skulle være en restaureret og uklippet version, som 88 Films vil sende på gaden; og den bliver en del af deres såkaldte The Italian Collection-serie. Nu er det ikke første gang, at 88 Films har meldt sig på banen med en western. Helt tilbage i oktober kom nyheden om, at de ville udgive Sergio Corbuccis IL MERCENARIO (THE MERCENARY) fra 1968. I første omgang skulle det var være en almindelig udgivelse, men efter input fra fans, så blev den senere knyttet til The Italian Collection.

Endnu en Sergio Corbucci-titel blev annonceret, nemlig NAVAJO JOE fra 1966. Den kender vi her i landet som EN DOLLAR PR. HOVED, og den har ingen ringere end Burt Reynolds på rollelisten. Men hverken THE MERCENARY eller NAVAJO JOE har vi set noget til endnu, og det er knebet lidt med at få noget at vide om sagen. Men det er formentlig nogle problemer med rettigheder. Nu må vi se hvordan det går med DJANGO KILL... IF YOU LIVE, SHOOT!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar