søndag den 12. juli 2015

Ennio Morricone skal lave musik til Tarantinos THE HATEFUL EIGHT

Det bliver den legendariske komponist Ennio Morricone, der skal levere musikken til Quentin Tarantinos kommende western THE HATEFUL EIGHT. Nyheden kom frem under denne weekends San Diego Comic-Con, hvor instruktøren og flere af skuespillerne gjorde reklame for filmen. Det bliver det første western-score fra Morricone i omkring 40 år. THE HATEFUL EIGHT er skudt i Ultra Panavision 70, et klassisk 50'er-format, og det er tanken, at filmen i første omgang får premiere i biografer, der kan vise 70mm-formatet, og det vil være forestillinger med pause og det hele.

THE HATEFUL EIGHT handler om otte personer, der bliver fanget af en snestorm på en bjergside i Wyoming. Mens de skutter sig for kulden i en hytte, går det op for dem, at der er blevet sat en skummel plan i værk, og at de alle er i livsfare. Under Comic-Con fortalte Tarantino, at han gerne vil lave endnu en western: "You have to make at least three westerns to call yourself a western director", som han sagde. THE HATEFUL EIGHT har efter planen premiere i Danmark den 7. januar næste år. Kilde: Screen Rant

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at høre/se, hvad Tarantino gør med et originalt soundtrack.

  Det er måske lidt sent at nævne det, men en af de store spaghetti western instruktører, Sergio Sollima, døde d. 1. juli. Det er måske værd at nævne på bloggen, hvis det ikke er for sent.

  http://www.wearemoviegeeks.com/2015/07/director-sergio-sollima-dead-94-worked-charles-bronson/

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fik jeg lige nævnt Sergio Sollima ;-)

   Slet