torsdag den 21. december 2017

Arrow Films klar med flere westerns

Engelske Arrow Films har været ude og annoncere en stor håndfuld titler, der vil udkomme i det nye år, og et par af dem er interessante for western-fans. Fra Arrow Video kan spaghettiwestern-elskere se frem til et dobbelt-program med Ringo-film, nemlig Duccio Tessaris UNA PISTOLA PER RINGO fra 1965 og efterfølgeren IL RITORNO DI RINGO fra samme år. Titelrollen blev spillet af Giuliano Gemma og Ennio Morricone leverede selvfølgelig musikken.

De to film udkommer på en Blu-ray, hvor man får både engelsk og italiensk tale, kommentarlydspor samt et par dokumentarprogrammer. Endelig er det værd at bemærke, at det første oplag vil indeholde en booklet, hvor spaghettiwestern-eksperten Howard Hughes fortæller om filmene, samt et interview med Giuliano Gemma. Ringo-udgivelsen er på gaden den 19. marts næste år.

Er man mere til amerikaner-westerns, så kan man glæde sig til RAMROD, der udkommer på Blu-ray den 5. marts 2018 fra Arrow Academy. Den blev instrueret af André De Toth i 1947 og har Veronica Lake og Joel McCrea i hovedrollerne. Skiven vil være krydret med diverse nyt og gammelt ekstramateriale, og også her vil førsteoplaget indeholde en booklet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar