lørdag den 20. februar 2021

Westerns af tvivlsom kvalitet udkommer på dansk dvd

Jeg foretrækker at købe film på Blu-ray, og derfor følger jeg kun sporadisk med i dvd-udgivelserne. Men nu tjekkede jeg lige og kan konstatere, at den kommende uge byder på JESSE JAMES VS. THE BLACK TRAIN. Den udgives af selskabet Take One. Den amerikanske film er fra 2018 og er instrueret af Christopher Forbes - og så har den en karakter på 2,6 ud af 10 på IMBd. Der er ganske vist kun 53 IMDb-brugere, der har givet filmen en karakter, men når en af brugerne skriver, at hans hund kunne have lavet en bedre western, så er det nok ikke et mesterværk, vi har med at gøre.

Take One har udgivet flere western-titler de senere måneder, og fælles for dem er, at de nok ikke har stået i kø til Oscar-uddelingen: ONCE UPON A TIME IN DEADWOOD fra 2019, instrueret af Rene Perez (IMBd-karakter på 2,8), A FISTFUL OF LEAD fra 2018, instrueret af Marc Price (IMDb-karakter på 3,7), AMERICAN GUNSLINGER fra 2017, instrueret af Christopher Forbes (originaltitlen er THE LAST GUNSLINGER, IMDb-karakter på 1,5) og THE LAST DAYS OF BILLY THE KID fra 2017, instrueret af Christopher Forbes (IMDb-karakter på 1,6).

Man lægger nok mærke til, at tre af filmene er instrueret af Christopher Forbes, der i løbet af sin karriere har lavet mere end 30 film, som han ofte selv skriver manuskript til. Tre-fire stykker om året kan det godt blive til, men kvaliteten er tilsyneladende ikke imponerende. Men dog nok til, at de udkommer på dvd i Danmark. Filmene kan også lejes on demand, hvis man ikke lige har behov for at købe dem hjem til samlingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar