torsdag den 2. april 2015

CEMETERY WITHOUT CROSSES udkommer på Blu-ray fra Arrow

Ja, jeg ved godt at jeg har forsømt denne blog i månedsvis, og det har været under overvejelse at lade den ride ud i solnedgangen med den klagende lyd af en ensom mundharpe på lydsporet. Måske kommer det til at ske en dag ... nu får vi se. Men jeg vil da lige lægge denne nyhed ud, som jeg ved vil glæde mange. Så må vi se om der nogle, der får øje på den.

Engelske Arrow Video har annonceret, at de den 20. juli udgiver Robert Hosseins hævn-western CEMETERY WITHOUT CROSSES fra 1969. Den er traditionen tro kendt under et hav af titler, hvilket meget naturligt kommer af, at det er en fransk-spansk-italiensk produktion. I Italien hedder den CIMITERO SENZA CROCI, mens de i Tyskland kalder den FRIEDHOF OHNE KREUZE. På dansk fik den titlen HÆVNEREN RIDER ALENE.

Filmen har ikke været nem at opspore for samlere, men der ser ud til at være meget at komme efter på den nye udgave, der byder på et nyrestaureret billede, italiensk og engelsk lydspor, et spritnyt interview med instruktøren Robert Hossein (filmet specielt til denne udgivelse) og meget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar