mandag den 22. april 2019

JUSTICE på dvd til juni

Det er på alle måder fint, at der stadig udkommer westerns i fysisk form her i landet, men det er ikke dem alle, der lyder lige gode. 17. juni udsender Another World Entertainment JUSTICE fra 2017 på dvd. Filmen er instrueret af Richard Gabai og har Jamie-Lynn Sigler, Stephen Lang, Nathan Parsons og Ellen Hollman på rollelisten.

Desværre har den også en score på 4,1 ud af 10 mulige på IMDb (ganske vist kun baseret på lige over 700 brugeres reaktioner, men alligevel). Filmen beskrives som værende den ene kliche efter den anden, men nu får vi se. JUSTICE vil selvfølgelig også kunne lejes online, og hvis man pinedød vil have den i et bedre format, så udkommer den på Blu-ray i Norge.

3 kommentarer:

 1. Nu forventer jeg selvfølgeligt ikke, at alle nye westerns er lige så gode som Once Upon a Time in the West, ligesom jeg heller ikke udelukkende baserer mig på IMDb-scorer, men når en film er nede under 5 eller 6, så plejer jeg at være lidt tilbageholdende med at købe.

  SvarSlet
  Svar
  1. På film, der har en lav score på IMDb, ser jeg tit på bruger-kommentarerne for at få mere at vide om, hvorfor folk ikke kan lide en bestemt film.

   Slet
  2. Ja, det er en god ide. Man kan finde mange fornemme anmeldelser der.

   Slet