fredag den 19. april 2019

Piccadilly Publishing har helt droppet Larry & Stretch som e-bøger

For lige at følge op på et tidligere indlæg; forlaget Piccadilly Publishing satte Marshall Grovers Larry & Stretch-bøger på pause i deres e-bogs-program efter nr. 12, men kærligheden til netop de titler var så stor, at man forsøgte sig med nogle flere bøger. Men det virkede bare ikke, og derfor er det nu helt slut med Larry & Stretch (eller Bill og Ben) fra forlaget. Nr. 18, DON'T COUNT THE ODDS, var den sidste.

Det er nu alligevel utroligt, at man på globalt plan ikke kan sælge nok af disse e-bøger, der på Amazon kan erhverves for lige lidt over en dollar stykket. Men sådan er det. Her i landet kan man efterhånden købe 330 forskellige Bill og Ben på dansk som e-bøger, mens 21 af dem kan fås som rigtige bøger (vi er formentlig ude i sådan noget print on demand-noget). Priserne er dog latterlige (50 kroner for en e-bog, 200 kroner i fysisk form).

4 kommentarer:

 1. Jeg ærgrer mig tit over, at jeg ikke gemte alle de cowboybøger jeg købte i kioskerne i 70-80'erne. Gad vide, hvad bl.a. min Morgan Kane samling ville være værd i dag. Købte alt Kane, der udkom i DK. Jeg kan se af dit indlæg, at det ville blive for dyrt at begynde at samle igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Cowboybøger fra "de gode gamle" kunne nok være penge værd i dag, hvis de er i god stand, men det er nok svært finde nogle, der ikke er slidte, knækkede i ryggen eller med diverse tilbuds/antikvariats-klistermærker. Hvis man bare vil læse Bill og Ben, kan det klares med et abonnement på f.eks. Mofibo til 129,- kr. om måneden, men så skal man læse på en smartphone eller en tablet - men man kan læse så mange, man vil.

   Slet
  2. Morgan Kane-bøgerne begyndte jo at blive genudsendt i delux-udgaver for nogle år siden i Norge (selvsagt på norsk). Jeg har dog ikke check på, om de alle udkom. Jeg har rigtig mange af de gamle danske udgaver, både fordi jeg købte dem i sin tid, og fordi Henrik Larsen var så flink at sælge ud af sin samling for et par år siden. Det er iø 2. oplag, man helst skal have fat i, da limen i ryggen på 1. oplaget var dårligt og knækker, når man i dag åbner bøgerne.

   PS: nu køber jeg ikke Bill & Ben, men 50 kr. er da helt vildt. Læserne burde klage til forlaget.

   Slet
  3. Jeg tror, at Aller i Norge fik udgivet alle 83 Morgan Kane-bøger i deluxe-serien.
   Jeg havde kontakt med folkene bag Bill og Ben-genudgivelserne for nogle år siden (de har også udgivet en masse andre westerns som e-bøger), og de antydede noget om, at de skulle kigge på priserne. Det har de så ikke fået gjort.

   Slet