lørdag den 22. juni 2024

Kevin Costner indtager biograferne

I skrivende stund kører Viggo Mortensens western THE DEAD DON'T HURT (TIL VERDENS ENDE) i de danske biografer, og allerede på torsdag kan man opleve endnu en western-premiere. Det er i form af Kevin Costners HORIZON: AN AMERICAN SAGA – CHAPTER 1, og titlen afslører selvfølgelig, at der kommer et kapitel 2, hvilket allerede sker den 15. august.

HORIZON er noget af et drømmeprojekt for Costner, der har smidt en betydelig sum af sine egne penge ind i produktionen, der alt i alt skal bestå af fire kapitler. Den første film har en spilletid på 3 timer og 1 minut, og man får lidt på fornemmelsen, at det er en slags TV-serie lavet til det store lærred, men her kan jeg selvfølgelig tage fejl. Men når vi taler TV-serie, så har arbejdet på HORIZON-projektet været en højere prioritet for Costner end de sidste episoder af YELLOWSTONE, som vi nu kan kan se frem til engang i november – og alt tyder på, at det bliver uden Kevin Costner.

Men nu gælder det altså HORIZON, der distribueres af SF Film, og her er den officielle presseomtale: Oscarvinder Kevin Costners storslåede, stjernespækkede episke westerndrama. Et ambitiøst filmisk eventyr, som strækker sig fra de amerikanske bosættelser mod vest, den amerikanske borgerkrig og skabelsen af det kommende United States of America. En følelsesladet rejse gennem et land i krig oplevet gennem familier, venner og fjender, der alle er ved at opdage, hvad det virkelig vil sige at være USA.

2 kommentarer:

  1. Den var ok, synes jeg. Men dog ville den måske være bedre hvis der ikke var så mange handlingstråde. Om det er en TV serie lavet til det store lærred ved jeg ikke. Jeg synes at forskellen på film og TV serier er ikke hvad den har været bl.a. fordi budgetterne og dermed effekterne til TV serier i dag er højere end i gamle dage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu har jeg ikke fået den set endnu, og 1'eren har ikke været den store succes, så premieren på kapitel 2 ser ud til at være udskudt. Man får den tanke, at det er et projekt, som kan risikere ikke at blive afsluttet.

      Slet