mandag den 31. december 2012

Godt nytår fra Rygende Revolvere

Selv om denne blog ikke er mere end nogle uger gammel, så er der allerede en del cowboys, der lægger vejen forbi for at tjekke de seneste skriverier om westerns og rygende revolvere. Mange tak for interessen. Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår ... og pas godt på jer selv derude på prærien.

15 kommentarer:

 1. Godt nytår til Søren og alle andre tilhængere af det vilde vesten!! Med 'Rygende Revolvere' har vi western-afficionados fået et sted at hænge ud - fedt! Ser frem til hvad 2013 vil bringe på western-fronten; Djangos succes tegner godt, og til sommer får THE LONE RANGER premiere - med sit budget på over 200 millioner dollars er den historiens dyreste western (gisp! Hvordan SKAL det dog gå?). Vi snakkes ved i 2013!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må da håbe, at det går bedre end "Wild Wild West", der kostede 170 millioner dollars i 1999.

   Godt nytår til alle ude på den virtuelle prærie :-)

   Slet
 2. Ja, godt nytår allesammen... Jeg kommenterer ikke så meget herinde, men jeg læser alt med stor interesse... Og jeg har da lige før jul købt et nummer af den gamle COLT serie (#6: Det røde pas) i min lokale genbrugsshop... 85 øre kostede det dengang i 1960 - jeg gav et par kroner her 52 år efter...

  SvarSlet
 3. Godt nytår til jer alle... det er efterhånden blevet et daglig ritual for mig at tjekke denne blog, så min glæde for westerns er da forsat intakt...

  "Wild Wild West" må nok også karakteriseres som en af de absolutte dårligste western nogensinde - jeg kunne blive den måde de blandede nymodens teknologi i en western-setting i f.eks. "Brisco Country Jr."...

  SvarSlet
 4. Flot, flot FLOT skrevet!

  Det var altså - at jeg kunne BEDRE LIDE den måde de blandede tingene på i serien "Brisco Country Jr."

  SvarSlet
 5. Godt nytår! Selv tog jeg forskud på glæderne med den yderst seværdige Cemetery Without Crosses.

  SvarSlet
 6. Godt nytår og alting. Jeg er også glad for den nye blog og ikke mindst, at du dækker både italienske, men så sandelig også amerikanske westerns. Italienerfilm-fanatikere har det med at rynke på næsen af de amerikanske film, så det er fedt, du dækker det hele (og osse tegneserier og pocketbøger).

  SvarSlet
 7. PS: Jeg vil nu mene, at det er en tilsnigelse, at vi westernfans ikke har haft et dansk sted at hænge ud tidligere i form af en blog. Henriks blog "Båndsalaten" er cirka 90% western-betonet, så den kan fint gå for at være en westernblog, og jeg vil bestemt anbefale at man checker den.

  http://baandsalaten.wordpress.com/

  SvarSlet
 8. Tak, Jack, min blog er på mystisk vis ved at forandre sig, og det ender med at jeg bliver nødt til at skifte navn til noget mere westernbetonet.

  Måske er jeg ved at finde min rette hylde, langt om længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriks blog er bestemt et besøg værd; uanset om han skriver om westerns eller andre film.

   Mht. til andre danske western-sider, så kan man bl.a. finde Winthers Wild West, der så ikke har været opdateret i årevis. Der var også en, der hed Western Comics på Webbyen.dk, men den er gået i sig selv igen.

   Slet
 9. Jeg siger også godt nytår og på gensyn her på bloggen.

  SvarSlet
 10. For at gøre samlingen komplet, skal bloggen "Cowboysvin" også lige nævnes, selvom den var ret kortlivet. Jeg ved ikke, hvem der skod bag.

  http://cowboysvin.smartlog.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var Mikkel Svendstrup, også kendt fra bl.a. Uncut. Ja, Cowboysvin holdt desværre ikke ret længe.

   Slet
 11. Måske et nytårsfortsæt skulle være at poste lidt på cowboysvin efter 4 års pause :)

  SvarSlet