tirsdag den 19. februar 2013

The Trailsman bog nr. 376

Western-litteraturen er måske forsvundet fra de danske kiosker, men der udgives stadig mange bøger i USA og England; nogle af dem i tilsyneladende uendelige serier. En af disse er The Trailsman, der har eksisteret siden 1980. Det var John Joseph Messmann, der under pseudonymet Jon Sharpe skrev de første omkring 200 bøger, før han gik på pension. Siden er det en række andre forfattere, der har ført serien videre - dog stadig med Jon Sharpe-navnet på forsiden.

Den seneste bog hedder NEW MEXICO MADMAN og den er nr. 376 i rækken. Hovedpersonen er som altid Skye Fargo, der har et godt øje til damerne og som igen og igen rodes ud i dramatiske eventyr. Jeg har overvejet at bestille et par af bøgerne hjem, for det kunne da være meget sjovt at læse en rigtig western-paperback igen. Du kan i øvrigt læse en anmeldelse af NEW MEXICO MADMAN her.

2 kommentarer:

  1. Hvis du bestiller en af dem hjem, så forbered dig på en gang lummer semi-porno alá: "hun gik i knæ og tog hans strittende mandom i munden, mens han kærtegnede hendes feminine folder". Så er du advaret! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har godt lagt mærke til, at flere af disse amerikanske bogserier beskrives som værende "adult"!

      Slet