søndag den 16. december 2012

HELL ON WHEELS på dansk dvd

Jeg holder meget af at se en god TV-serie - og jeg må sige, at denne her ser lovende ud. HELL ON WHEELS er fra den amerikanske kanal AMC, der bl.a. har stor succes med zombie-serien THE WALKING DEAD. HELL ON WHEELS er tilsyneladende også et hit. Indspilningen af tredje sæson begynder her til foråret.

Første sæson kan allerede købes hjem fra USA eller England, men hvis man gerne vil have en udgave med danske undertekster, så udkommer den på dvd og Blu-ray den 22. januar fra SF Film. Her har serien fået undertitlen 'Jagten på hævn'. Der er 10 afsnit i hver sæson. Serien beskrives således af SF Film:

Borgerkrigen er slut, Lincoln er død og byggeriet af den første transkontinentale jernbane er påbegyndt i Nordamerika. Året er 1865 og den tidligere sydstatssoldat Cullen Bohannon (Anson Mout) drager ud for at hævne sig på den nordstatssoldat, der dræbte hans kone.

Rejsen fører Cullen vestpå til Hell on Wheels, en farlig og lovløs nomadeby, der flytter sig i takt med jernbanebyggeriet, hvor han ansættes som sjakbajs. Det er hårdt arbejde og fyldt med interessekonflikter, i en tid hvor landet gennemgår store forandringer i kølvandet på borgerkrigen.

HELL ON WHEELS er stopfyldt med korruption, grådighed og vold – og giver et unikt billede af en afgørende periode i amerikansk historie.

2 kommentarer:

  1. Pilotafsnittet er instrueret af David Von Ancken, der i 2006 stod bag den ret oversete og glimrende western "Seraphim Falls" med Liam Neeson og Pierce Brosnan i hovedrollerne.

    SvarSlet
  2. Jeg har set de første 5-6 afsnit på U.S. Netflix - det er en fed western-serie!!!

    SvarSlet