mandag den 28. januar 2013

Django: Lucio Fulci-style

Her er en ting for samlere. Tyske filmArt skriver på deres Facebook-side, at de i løbet af februar udgiver en specialudgave af Lucio Fulcis LE COLT CANTARONO LA MORTE E FU... TEMPO DI MASSACRO fra 1966. I Tyskland er den bl.a. kendt som DJANGO - SEIN GESANGBUCH WAR DER COLT, som man kan få på dvd fra Black Hill/Koch Media og filmArts udgave vil være identisk med tysk, engelsk og fransk lydspor. Det er indpakningen, der er det specielle, da dvd'en kommer i en særlig hardbox i et oplag på 200 eksemplarer.

Internationalt er filmen kendt som bl.a. MASSACRE TIME og THE BRUTE AND THE BEAST, mens den her i landet kom til at hedde DJANGOS SEKSLØBER ER LOV.

2 kommentarer:

  1. Koch media udgave selv samme film i 2011 så det undre mig de allerede nu udgiver den i en hardbox version. Og Wild East productions udgav den selv samme film sidste år så markedet burde være mættet specielt med tanke på at det ikke var en sjælden film selv inden Koch og WE udgav den.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved ikke hvor stort markedet er for disse tyske hardbox-udgivelser, men mon ikke de får solgt de 200 eksemplarer?

      Slet