lørdag den 12. januar 2013

Endnu mere Django på vej

Tyskerne kan bare ikke få nok af ham der Django. Den 31. januar udgiver dtp entertainment to dobbelt-feature-boxe på dvd og Blu-ray med fire film i alt. På den første får man Mario Moronis IL MIO NOME È MALLORY... M COME MORTE fra 1971 og Demofilo Fidani og Diego Spataros ARRIVANO DJANGO E SARTANA... È LA FINE fra 1970 - på den anden kan det blive til Massimo Pupillos BILL IL TACITURNO fra 1968 og Luigi Batzellas ANCHE PER DJANGO LE CAROGNE HANNO UN PREZZO fra 1971.

Det oplyses, at der skulle være tyske og italienske lydspor på, men jeg kan ikke finde noget om billedformater eller undertekster, så måske skal man lige se tiden an og læse nogle bruger-anmeldelser, før man investerer i dvd'erne. Prisen er dog fornuftig. 10 Euro pr. dvd-box fra tysk Amazon.

4 kommentarer:

 1. Tre af filmene er med på Django-udgivelserne fra amerikanske Timeless Video/Shout Factory, men Il Mio nome è Mallory... M come morte har vist ikke været udgivet på DVD før (jeg ved dog ikke om den er med i en af de mange bokse med 10-20 film).

  De er ikke særlig glade for den på forummet på SWDB.

  http://forum.spaghetti-western.net/index.php/topic,1705.0.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Den får også kun 3.5 ud af 10 på IMDb - ganske vist kun med 27 brugere, der har stemt, så det er tydeligvis ikke en særlig udbredt film.

   Slet
 2. ”My Name Is Mallory” er den eneste af de 4 film jeg ikke har så derfor er jeg interesseret hvis den har engelske undertekster ligesom adskillige af Koch-medias spaghetti westerns har det selvom det ikke fremgår officielt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ud fra brugeranmeldelserne at dømme, så er der ikke undertekster på disse tyske udgivelser.

   Slet