tirsdag den 15. januar 2013

Kender du denne serie af western-klassikere fra Koch Media?

Var inde på tysk Amazon og så tilfældigvis en af titlerne i serien Koch Media Western Legenden. Den ser ud til at koncentrere sig om især amerikanske western-klassikere og nogle af titlerne udkommer også på Blu-ray. Er det en serie, I kender noget til? Er kvaliteten OK? Nogle af filmene er svære at finde fra andre selskaber, så det ser umiddelbart fristende ud. Der er kommet 20 titler indtil nu - her er det nr. 1, WHITE FEATHER fra 1955.


5 kommentarer:

 1. Tyske DVD-Forum har anmeldt syv af DVDerne og to af Blu-ray-skiverne. Det er generelt ret god kvalitet, billed- og lydmæssigt.

  www.dvd-forum.at/search/more_results/type:dvd-reviews/term:western legenden

  http://www.dvd-forum.at/search/more_results/type:bluray-reviews/term:western%20legenden

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle ganske pæne anmeldelser, må man sige. Det kunne være, at jeg skulle købe et par dvd'er hjem.

   Slet
 2. Lige et tip:
  Jeg vil lige gøre opmærksom på den thailandske net-butik eThaiCD. Der findes mange italienske (og andre westlige) film på thailansk dvd og de er som regel med engelsk lydspor (men check info). Priserne er meget lave (ofte omkring 8 dollars) og det inkluderer porto. Jeg har ofte købt derfra og aldrig haft problemer.
  Ofte er det de samme film, som udsendes herovre, men det sker ikke sjældent, at de udsender noget, der ikke fås andre steder. Filmprint'ene er for det meste pæne. Hvis man bestiller, bør man sikre sig, at det er det rigtige DVD-format man bestiller. De fleste af filmene udgives også på det dårligere video-cd-format.

  Check nogle af italienerne via dette link (der er 6 sider)
  http://www.ethaicd.com/list.php?page=1&catid=3117&keyword=&moviename=&status=&by=&advance=

  SvarSlet
 3. Usch!! Og så glemte jeg naturligvis at nævne, at når jeg overhovedet linker til eThaiCD, så skyldes det, at der findes mange spaghettiwesterns på thai DVD! (se linket)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt syret med italienske westerns på thai dvd, men det er cool, hvis de udgiver ting, der ellers er svære at få fat i.

   Slet